Summer gathering of the Bulgaria Chapter in Borovets 27-28 July

On

Здравейте приятели,

 

надявам се, че вече се наслаждавате на заслужената си лятна ваканция.

За тези от вас, които все още не са изтощили съвсем батериите организираме среща на групата на 27-ми юли в Боровец за една нощувка (с включена закуска и вечеря и условията, които ви бяха изпратени по имейл от Антоанета Матеева).

Тази промяна в плана ни за пикник в Южния парк през юли се наложи поради променливото време и най-вече поради малко стряскащите новини за зачестили случаи на деца "нахапани" от кърлежи.

Затова направихме среща на борда на нашата група и обсъдихме появилата се изгодна оферта за нощувка в Боровец, като избрахме датата 27 ми юли за да може да го организираме.

Моля, при възможност и желание да се включите да отговорите на писмото на Антоанета Матеева още днес, тъй като ще реализираме това събитие само при условие, че имаме повече от 10 участници.

Акои имате въпроси, може да ми звъннете по телефона.

Целта на срещата е да уточним на воля и спокойствие планът за дейности за следващата година, който включва и избор на нов председател, участие в Нощта на учените, Участие в Софийския фестивал на науката, а вероятно много други идеи, които вие бихте предложили.

Ще се радвам също така да споделите, ако някой от вас е участвал в интересни събития (четирима от борда сме участвали и има ккаво да споделим), ако сте защитили дисертацията си, ако сте приключили успешно някой научен проект, сменили месторабота или сте повишени в  научната йерархия, подготвяте проекти за някой от отворените конкурси по програмата МСК, или ако очаквате с нетърпение отварянето на националната програма "Петър Берон и НИЕ". Разбира се, също и ако имате проблеми, нужда от помощ/съдействие/съвет или въпроси. 

Напомням, че до 31 август трябва да сме изготвили и изпратили Отчет за тази година и План за следващата. Т.е. още малко ще ви безпокоя по имейлите през идните летни седмици.

За сега, очаквам да се видим на 27-ми юли.

 

Поздрави

и спорни летни дни

Ани

 

 

 

Survey button