[Poziv na radionicu] Workshop on common values for job-hunting researchers and recruiting institutions in the public sector

On

Ovim putem vam se obraćamo kako bismo vas obavijestili o zanimljivoj radionici na temu načela Europske povelje za istraživače i Kodeksa, vezanih uz zapošljavanje istraživača u javnom sektoru, koju Agencija za mobilnost i programe EU organizira u suradnji s partnerima iz Norveške, Mađarske i Ujedinjenog Kraljevstva, u sklopu EURAXESS mrežnog projektaEURAXESS Hubs (H2020, SwafS).

Radionica će se održati u četvrtak, 9. prosinca 2021. godine, od 12:00 do 14:30 sati, putem online platforme. Radni jezik radionice je engleski jezik. 

Ono što je važno naglasiti jest da na radionici imamo do četiri mjesta za predstavnike Republike Hrvatske te da tražimo i predstavnike istraživača (dva mjesta) ali i samih institucija koje zapošljavaju istraživače (dva mjesta), poglavito osobe koje direktno rade na zapošljavanju istraživača, kao na primjer, zaposlenici u ljudskim potencijalima ili osobe na pozicijama uključene u proces zapošljavanja.

Ukoliko biste bili zainteresirani sudjelovati na ovoj radionici, ljubazno vas molimo da nam se, čim je prije moguće, povratno javite na adresu elektroničke pošte lana.jerolimov.cetina@ampeu.hr, kako bismo vam pravovremeno mogli dostaviti službeni poziv i poveznicu na online radionicu.

Survey button