[Poziv na radionicu] Workshop on common values for job-hunting researchers and recruiting institutions in the public sector

On

Ovim putem vam se obraćamo kako bismo vas obavijestili o zanimljivoj radionici na temu načela Europske povelje za istraživače i Kodeksa, vezanih uz zapošljavanje istraživača u javnom sektoru, koju Agencija za mobilnost i programe EU organizira u suradnji s partnerima iz Norveške, Mađarske i Ujedinjenog Kraljevstva, u sklopu EURAXESS mrežnog projektaEURAXESS Hubs (H2020, SwafS).

Radionica će se održati u četvrtak, 9. prosinca 2021. godine, od 12:00 do 14:30 sati, putem online platforme. Radni jezik radionice je engleski jezik. 

Ono što je važno naglasiti jest da na radionici imamo do četiri mjesta za predstavnike Republike Hrvatske te da tražimo i predstavnike istraživača (dva mjesta) ali i samih institucija koje zapošljavaju istraživače (dva mjesta), poglavito osobe koje direktno rade na zapošljavanju istraživača, kao na primjer, zaposlenici u ljudskim potencijalima ili osobe na pozicijama uključene u proces zapošljavanja.

Ukoliko biste bili zainteresirani sudjelovati na ovoj radionici, ljubazno vas molimo da nam se, čim je prije moguće, povratno javite na adresu elektroničke pošte lana.jerolimov.cetina@ampeu.hr, kako bismo vam pravovremeno mogli dostaviti službeni poziv i poveznicu na online radionicu.

Mariecuriealumni.eu and the board members will never ask you passwords or other sensitive data. Also you will never receive strange links from them. Please always check the email sender and be careful what URLS you visit.